RockStation

Új dalt adott ki a Godsmack-tagokat is magába foglaló The Apocalypse Blues Revival

2019. július 23. - theshattered

theapocalypsebluesrevivaljuly2019band_638.jpgÚj dalt adott ki a Godsmackes Shannon Larkint és Tony Rombolat is a soraiban tudó The Apocalypse Blues Revival. Az év elején feloszlott The Apocalypse Blues Revue romjain megalakult csapat a Can't Win For Losinggal mutatkozott be a közönségnek, természetesen a játék neve döngölős, lüktető blues.

"Volt Shanenel öt feldemózott dalunk és ebből az ötből ennek volt a leginkább 'Apocalyptices' megszólalása. Emiatt úgy éreztük, hogy ezt akkor így meg is tartanánk. Ha felsorakoztatjuk a régebbi dalok mellé, akkor egy karcosabb, blues rockosabb hangzást mutat néhány olyan hellyel, ahol Shane igazán meg tudja mutatni a személyiségét. A dalszöveg a megromlott kapcsolat okozta szívfájdalommal és az őrületbe kergető döntéssel, hogy mi fontosabb, a szerelem vagy a zene, egyértelműen bluesos. A dilemma nem kerül megoldásra a dalban. Így egyszerűen csak 'I'll keep on playin' this sweet old song to set me free...'"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8914976104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum