RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.30

2019. július 28. - sunthatneversets

slipknot-cover-header_2019.jpg

A tikkasztó meleg ellenére a héten sem hoztunk hűsítő dalokat. Lesz itt csajfrontos súlyosság, mainstream metal, stoner/doom és klasszik thrash/death tekerés.

SLIPKNOT - Solway Firth

Solway Firth címmel bemutatta az új nagylemezének, az augusztus 9-én megjelenő We Are Not Your Kindnak a második albumelőzetes dalát a Slipknot. A jövő évben Budapestre visszatérő csapat friss klipje fentebb tekinthető meg, a koncert pontos időpontját és részleteit egyelőre még nem ismertették az illetékesek. 


LACUNA COIL - Layers Of Time

Megérkezett az október 11-re beütemezett új Lacuna Coil nagylemez, a sötétebbre és súlyosabbra ígért Black Anima első mézesmadzagja. A Layers Of Time az alábbiakban fülelhető meg, a lemezbemutató turné magyar állomása, mert hogy olyan is jut szerencsére, december 6-án lesz a Barba Negraban. Az estén az Eluveitie lesz a főzenekar, az Infected Rainre pedig a bemelegítő szerep hárul majd. 


CREEPING DEATH - Bloodlust Contamination

Néhány EP után úgy döntött az USA-illetőségű Creeping Death, hogy ideje odacsapni egy nagylemezzel is. A jó, nyers, igazából kellemesen klasszikus death/thrash-t nyomató kvartett egy klipet is készített, a Bloodlust Contamination lentebb látható, hallható, a Wretched Illusions szeptember 27-én jelenik meg. 


MONOLORD - Bastard Son

A szerkesztőség egyik nagy kedvence a svéd Monolord zenekar. A trió szeptember 20-án hozza ki legújabb lemezét No Comfort címmel. Az anyag most a Relapse Records gondozásában jelenik meg és van már új dal is róla Bastard Son címmel, ami alább fentebb jól meg is hallgatható. 


SAINT ASONIA - The Hunted

A Saint Asonia a Staind volt gitárosának Mike Mushoknak és a Three Days Grace volt frontemberének Adam Gontier-nek a bandája. A csapat ennek megfelelően amerikai modern metalban utazik, második lemezük pedig, ha minden jól megy még az idén megjelenik. Az első új dal mindenestre már itt van The Hunted címmel, melybe énekfronton a Godsmack torka Sully Erna is besegít egy kicsit. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9814982286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum