RockStation

Hamarosan érkezik a Hatvan City Hard Core második kislemeze

2019. július 31. - sunthatneversets

hchc.jpg

A HCHC második kislemeze a szolnoki Denevér Stúdióban készült Cserfalvi "Töfi" Zoltán közreműködésével. A kislemez augusztusban jelenik meg, egyelőre digitálisan elérhető formátumban.

Az EP 5 nótát tartalmaz, 4 saját és egy feldolgozásnóta formájában. A grafika Balogh Krisztián munkája. Egy híres magyar táncdal-énekesnő, Kovács Kati - Nem leszek a játékszered című dalát gondolták újra saját megszólalásukra formálva. A zenekar a felvételek során irányelvként tűzte ki az élő, hangos, nyers hangzást, ami leginkább vissza tudja adni azt, ami a koncerten hallható tőlük. 

"Az EP beharangozója egy szöveges klip, ami már elérhető mindenki számára. Jellemzően a környezetvédelemről, az élet sokszínűségéről a küzdésről,tenni akarásról szólnak a szövegek. Már vannak ötletek a folytatásra, folyamatosan készülnek újabb demók, új nótákkal, amik a következő anyagon lesznek hallhatóak. Egyelőre kiadó nélkül, szerzői kiadásban jelenik meg a korong. Vannak tervek egy esetleges nagylemez kiadásáról is ,de ez még a jövő zenéje."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4514988056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum