RockStation

Így néz ki az új Tool-lemez borítója

2019. augusztus 05. - theshattered

tool2019.jpgAugusztus 30-án végre-valahára megjelenik a Tool új nagylemeze, a Fear Inoculum. Igaz, még dallista nincs, de a borítót már bemutatta a kvartett, ezt lentebb találjátok meg. Adam Jones szerint az album a hetes szám körül fog keringeni, ráadásul a hét nóta mintegy nyolcvan percet fog kitenni, szóval jobb, ha a rajongók felkötik a gatyeszt.

Adam Jones: "A felvételek közben készítettem egy képet, ami a hetes szám felé mutatott, ráadásul egy csomó riff hetesben íródott. Nem szoktál úgy nekiülni a dolgoknak, hogy 'most írok egy hetes ütemű dalt'. Anélkül, hogy nagyon belemennék a koncepcióba, a lényeg az, hogy a hét ütem folyton előkerül, a hetes ritmusok is folyton előjöttek. Nagyon furcsa volt. Aztán Maynard elmondta nekem, hogy az egész koncepció a hetes számról szól. Mindannyian néztünk, hogy 'Istenem! Ez nagyon furcsa!'. Aztán Alex Grey (a borító tervezője) is lényegében ugyanezt mondta, meg hogy van egy koncepciója, ami videón keresztül fedi magát majd fel."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1814996610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figy L M 1 ideYEeeah 2019.08.05. 23:16:11

Ha már hetes, akkor azt a 80 percet 70-re kellett volna redukálni. :-)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum