RockStation

Durva CD verziója lesz a Fear Inoculumnak!

2019. augusztus 08. - theshattered

tool_2019_1.jpgBeindult az előrendelés új Tool-nagylemezhez, a hetes szám jegyében íródott Fear Inoculumhoz. A tizenhárom év kihagyás után, augusztus 30-án megjelenő korong CD kiadása egy brutálisan remek pakkot fog kapni, melyben beépített képernyő, videók és egyéb extrák is lesznek.

Hogy egy kicsit konkrétabbak legyünk, a limitált, vagy inkább deluxe kiadású CD, melynek tartalmát Adam Jones gitáros fantáziája alapján rakták össze, egy négycolos HD felbontású képernyőt fog tartalmazni, benne exkluzív videókkal. Természetesen hogy ez ne egyszeri élmény legyen, egy töltővel is ellátják majd a csomagot, mely nyilván a filmek teljes élvezhetősége miatt hangszórót is rejteni fog. A harminchat oldalas könyvecske már csak hab a tortán, nem beszélve, hogy ennek a játékideje nem hetvenkilenc, hanem nyolcvankilenc perc lesz - a tíz percnyi extra egyelőre nem tudni, mit takar.

toolfi.jpg

A csomagolást ismét Mackie Osbourne, a Melvinses Buzz Osbourne felesége készítette. Adam Jones: "Mackie egyszerűen egy szörnyeteg! Ő készítette a borítókat, ahogy az előző három, vagy négy lemezünkét is. Nagyon tehetséges és nagyon jó arc. Volt több ötletünk és irányvonalunk a borítókhoz, úgy mentünk hozzá. Segített ezeket kiválogatni, úgy kerültek a kiadóhoz. Ők mindig ránk szólnak, mert nem akarnak botrányokat. De mi mindig oda akarjuk tenni magunkat. Mindig különlegessé akarjuk tenni a dolgokat, mert ezek különlegesek számunkra, érted? Mindig azt tartottuk szem előtt, hogy mi mit akarunk. Olyan minőségű pólókat akarunk, amelyek nem mennek szét egy mosás után. Ti meg olyan CD verziókat akartok, amelyek nem kerülnek egy vagyonba. Vagy ha mégis, legalább jól nézzenek ki! (nevet) Azt is szeretnénk, hogy még az utálóink is azt mondanák rá, hogy ez már tényleg nagyon jól néz ki."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2515000518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum