RockStation

Death Church - Folytatja a promót a Machine Head

2019. augusztus 10. - theshattered

machine_head_2019.jpgKisebb kihagyás után, de folytatja a Burn My Eyesos dalok régi-új felállásban történő bemutatását a Machine Head. Az október 20-án Budapestre is ellátogató Robb Flynn és társai produkció, mint ismert, két felvonásos műsorral készül a rajongóknak, az egyes blokkban a Flynn - MacEachern mellett eddig még két be nem jelentett arc nyom majd egy masszív best ofot, a kettesben az előbbi két név és Chris Kontos, valamint Logan Mader jóvoltából csendül majd fel a teljes Burn My Eyes. Ebből a körből hallható most a Death Church.

Ha esetleg valamiért lemaradtatok volna róla, a korábban kiadott None But My Own, az A Thousand Lies és az örökzöld Davidian így hangzik a kvartett interpretációjában:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4715002794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum