RockStation

Új dalt mutatott be a Life Of Agony, jön a River Runs Red folytatása!

2019. augusztus 10. - theshattered

life-of-agony-2019-cr-gino-depinto-2019-billboard-1548.jpgThe Sound Of Scars címen fog megjelenni a Life Of Agony soron következő nagylemeze, melyet október 11-re ütemezett be a kvartett. A korong érdekessége, hogy az 1993-as debütlemez, a River Runs Red történetszálát fogja folytatni, erről a Scars című dalt már be is mutatták.

Alan Robert: "A The Sound Of Scars egy erőteljes fejezet lesz a Life Of Agony történetében. Egyrészt az 1993-as River Runs Red történetének folytatásával bezáródott egy kör, másrészt a hangok és dalok nyers erejével teljesen új magasságokat értünk el. Már nagyon várjuk, hogy a rajongók is belemélyesszék a fogaikat ebbe a torzszülöttbe, hogy csatlakozzanak hozzánk ezen az érzelmes kalandban. Ez a felvétel egy szörnyeteg lett!"

A River Runs Red annak idején egy tinédzser egy meglehetősen rossz hetét örökítette meg dalok formájában. Ezt a történetet veszi majd fel újra a The Sound Of Scars, melyet természetesen a hosszú ideje óta a legjobb Life Of Agony-lemeznek titulált Joey Z, a csapat gitárosa, elmondása szerint igyekeztek visszanyúlni a korai idők hangulatához - majd meglátjuk.

lifeofaogonysoundofscars_0.jpg

1. Prelude
2. Scars
3. Black Heart
4. Lay Down
5. Then
6. Empty Hole
7. My Way Out
8. Eliminate
9. Now
10. Once Below11. Stone
12. Weight of the World
13. When
14. I Surrender

Alan Robert: "Azért döntöttünk úgy, hogy a tomboló tömeg közepén adjuk elő a dalt, hogy megörökítsük, milyen is egy Life Of Agony-koncerten lenni. A nyers érzelmek és megállíthatatlan energia izzadt forgószelében találtuk magunkat. Olyan valami volt, amit sosem felejtek el. És hogy még jobban átjöjjön a dal mondanivalója, úgy döntöttünk, hogy néhány, rajongók által küldött tetoválás képét is belerakjuk a videóba. Szó szerint százasával érkeztek a képek világszerte a rajongóktól, olyan hihetetlenül jól néztek ki, hogy muszáj volt felhasználnunk őket. Megmutatja, hogy milyen erősen köt minket össze a zene, mind érzelmi, mind személyes értelemben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7715002822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum