RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.32

2019. augusztus 11. - sunthatneversets

tool_2019_1.jpgHeti dalmegosztásunkban 13 éve várt Istenek, egy gitároslegenda szólóban, jófajta death metal és black n' roll, valamint brooklyni legendák.

TOOL - Fear Inoculum

Valószínűleg az "év leginkább várt visszatérése" díjat idén a Tool viszi haza, akik 13 évvel legutóbbi lemezük a 10,000 Days kiadása után augusztus 30-án végre valahára megjelentetik új albumukat, amely a Fear Inoculum címet kapta a keresztségben. A zenekar idén egy rövidebb európai turnén - melynek prágai és bécsi állomásán mi is ott voltunk - Descending és Invincible címmel új dalokat már játszott, a héten azonban megjelent az első olyan dal, maga a címadó Fear Inoculum, amely stúdiós minőségben szólal meg. 


LIFE OF AGONY - Scars

The Sound Of Scars címen fog megjelenni a Life Of Agony soron következő nagylemeze, melyet október 11-re ütemezett be a kvartett. A korong érdekessége, hogy az 1993-as debütlemez, a River Runs Red történetszálát fogja folytatni, erről a Scars című dalt már be is mutatták.


GATECREEPER - Boiled Over

Deserted címmel fogja a rajongók kezébe adni a Gatecreeper a legújabb nagylemezét. Az október 4-én megjelenő alkotáshoz a Boiled Over című, nyilván nem könnyed, viszont annál inkább sárba, mocsokba hengerlőbb alkotást már ki is adták, mi is ajánljuk nagy lendülettel! 


PHIL CAMPBELL - These Old Boots 

These Old Boots címen kiadta az október 25-én megjelenő új szólólemezének, az Old Lions Still Roarnak az első promóciós dalát a Motörhead húrnyűvője, Phil Campbell. A nótában magában, ahogy egyébként a lemez többi részében is, halmozódnak az ismertebbnél ismertebb nevek, nem is akárkik, itt meg is találjátok, kik adták a nevüket, hangjukat a legenda albumához! A csizmás dalban rögtön három név is ott figyel, ők a Twisted Sisterből ismert Dee Snider, a Mötley Crües Mick Mars és a Slipknotból idén kipenderített Chris Fehn. 


CLOAK - Tempter's Call

A Cloak egyenesen Atlantából érkezik és black metal és rock keverékében utaznak. Új lemezük a Season Of Mist gondozásában érkezik október 25-én The Burning Dawn címmel . Erről itt egy új dal, a Tempter's Call.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr115002810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum