RockStation

Októberben érkezik a Flying Colors új lemeze, a Third Degree

2019. augusztus 15. - theshattered

fc2018.jpgMore címen egy új dalt mutatott be a Flying Colors, mely természetesen a csapat hamarosan megjelenő új nagylemezének lesz az előfutára. A Third Degree címre keresztelt kilencdalos alkotás október 4-én fog a boltokba (és persze az arra hivatott virtuális platformokra) kerülni, a lemez részleteit, ahogy a Steve Morse, Mike Portnoy, Neal Morse, Dave LaRue és Casey McPherson főszereplésével készült klipet is, az alábbiakban találjátok meg.

A Third Degree a következő kiadásokban lesz elérhető: digipak CD, limitált CD box-szett (negyven oldalas könyvecskével, két söralátéttel és egy bónusz lemezzel, melyen hat dal lesz majd), világoskék dupla LP, fekete dupla LP és digitális verzió.

fcthriddegree.jpg

The Loss Inside
More
Cadence
Guardian
Last Train Home
Geronimo
You Are Not Alone
Love Letter
Crawl

Deluxe edition Bonus CD:

Waiting For The Sun (Unreleased Bonus Studio Track)
Geronimo (Alternate Instrumental Arrangement & Mix)
You Are Not Alone (Alternate Instrumental Arrangement & Mix)
Love Letter (Alternate Acoustic Arrangement & Mix)
Last Train Home (Alternate Instrumental Arrangement & Mix)
Crawl (Alternate Instrumental Arrangement & Mix)

Mike Portnoy: "Mindegyik dalban elhintettünk némi kellemes finomságot, mindegyikük egy kisebb utazásra visz majd. Ahogy minden lemez, a Third Degree is egy teljes mű, ami ajtóstól ront a házba. Egy élveznivaló utazás az elejétől a végéig. Időbe telt (a dalírás), de így megy ez a Flying Colorsnál. Nagyon nehéz megoldani, hogy mind az öten egyszerre, egy helyen legyünk. De ha már összejön, akkor minden gördülékenyen megy."

Az első dalírási session 2016 decemberében volt, melyet 2018 decemberében folytattak, ekkor állt össze a lemez végleges képe.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7615010996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum