RockStation

Pörgős videóklippel zárja a fesztiválszezont a Magyarország egyik legbelevalóbb csajbandája!

HolyChicks-klippremier

2019. augusztus 15. - sunthatneversets

holychicks.jpg

Tánc, fesztivál, barátok – ennél nyáribb nem is lehetne már egy videóklip, a Holychicks azonban 19-re lapot húzott és egy olyan hangulatvideóval jön, ami garantáltan mosolyt csal az arcunkra.

„A zenekar fennállása során többször szóba került már, hogy szeretnénk egy igazi nyári hangulatú, bulizós, fesztiválozós klipet.” - mesélte Seprényi Fanni, a zenekar basszusgitárosa. 

A dalhoz egy szabad rendezésű videóklip készült, ami tökéletesen adja át a dal hangulatát és a lányok mindig vidám életérzését. 

„A korábbi videóink között a legtöbb megrendezett volt, ahol hosszas matekozás, tervezgetés előzte meg a felvételt, most azonban valami merőben más volt a cél.”- tette hozzá Fanni.

A Hello Ugar fesztiválon játszottak a lányok nyáron, ahol Jónás Jácint jó barátjuk készített róluk őszinte pillanatokban őszinte felvételeket.

„Jácint látásmódjára és türelmére feltétlen szükség volt, ahhoz hogy a klip elkészülhessen. Hozzá képest nekünk viszonylag egyszerű dolgunk volt, azt csináltuk, amit szoktunk: koncerteztünk, nevetgéltünk, táncoltunk - egyszóval jól éreztük magunkat.”

Idén márciusban jelent meg a lányok legelső önálló lemeze Ezmáraz címmel, amin a most vászonra vitt Pillangóhatás is helyet kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1115010470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum