RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.33

2019. augusztus 18. - sunthatneversets

killswitchengage_press_2019_credit_travisshinn.jpgMai dalmegosztásunkban metalcore úttörők és követők, fekete izlandi fém, egyszemélyes thrash/speed és kakaírtók.

UNE MISÈRE - Sermon

November 1-jén jelenik meg a korábbi Wacken Metal Battle-győztes izlandi Une Misère debütlemeze a Nuclear Blastnál. A Sermon címet viselő album címadó tétele a napokban lett publikus, melyhez egy nyomasztó videó is társul.


TOXIC HOLOCAUST - Chemical Warlords

Korábban már írtunk róla, hogy Joel Grind újra egyszemélyesben tolja a Toxic Holocaustot, már persze ha az albumkészítést nézzük. Grind, ahogy a kezdeti időkben, most is minden hangszert egyedül kezel a lemezen, mely a Primal Future: 2019 címen kerül majd az arra méltó kezekbe és melynek első dala, a Chemical Warlords fentebb már meg is hallgatható. A megjelenési dátum nem mellesleg: október 4.


GUTALAX - Shitbusters

Végre megjelent a legújabb Gutalax klip, a Shitbusters című dalra. Ha nem vagy fogékony erre a zenére, akkor a klip után úgyis az leszel. Ők azok, akik megmentik a várost a kakaemberektől ( :D :D :D ) majd mindenki szépen éli tovább a megszokott kis életét. Egy szónak is szar száz a vége, nézzétek, halgassátok.  


KILLSWITCH ENGAGE - The Signal Fire

Pénteken jelent meg a Killswitch Engage vadiúj albuma Atonment címmel. A lemezen több vendég is felbukkan, a legérdekesebb alany talán a zenekar volt énekese Howard Jones, aki a The Signal Fire című dalban teszi tiszteletét. Atom!


NORMA JEAN - Landslide Defeater

Megérkezett a második dal a Norma Jean október 25-re várható új nagylemezéről, az All Hailről. A Landslide Defeater egyelőre nem kapott semmi különösebb körítést, de ha úgy jár majd, mint az elődje, a Mind Over Mind, akkor hamarosan jön majd hozzá a klip, vagy a dalszöveges videó is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7415013236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum