RockStation

Elvileg megvan, ki is a Slipknot új perkása, a "Tortilla Man"

2019. augusztus 21. - theshattered

slipknot_2019.jpgNoha próbálták titokban tartani, mégis kiderülni látszik a Slipknot új ütőhangszeresének, a rajongók által a maszkja után csak Tortilla Mannek nevezett tagnak a kiléte. Az egyik Reddit-felhasználó tudni véli, hogy ki is lehet a Chris Fehnt váltó arc, melynek meghatározásában a legnagyobb infó-löketet Jim Root egyik nemrégiben adott interjúja adta.

A már említett interjú, illetve annak a pont ideillő részlete a következő: "Ember, ő egy igazi egyéniség! Nem igazán ismertem azelőtt, hogy játszani kezdett volna velünk, de egy pokoli jó zenész! Világszintű zongorista és nagyszerű ütőhangszeres, zenei iskolát végzett. Nem csak egy egyszerű garázszenész, aki magától tanult mindent. Nyilvánvalóan megvan a természetes tehetsége, de ő mindezt továbbvitte egy következő szintre és levizsgázott belőle. Nem evilági a srác! Ráadásul teljesen kattant! Nem hittem volna, hogy bárki is ennyire passzolni fog hozzánk. Csak állok ott és zenélek, aztán hallok valami lépéshangot, majd már mellém is ugrott a dobcuccáról. Nagyon közel hozzám. Csak azt tudok gondolni 'Teljesen kattant vagy, haver! A térdeid szanaszét fognak menni!'"

dirtylittlerabbitspromopfaff.jpg

Ez segített Les Connellynek, aki már tudni véli: a Tortilla Man nem más, mint Michael Pfaff, akit Shawn Crahan másik zenekarából, a Dirty Little Rabbitsből is ismerhetnek, ott billentyűsként ügyködik. A srácot annak idején nem más mutatta be Crahennek, mint Sid Wilson, aki ugyebár a Slipknot DJ-je és hangulatfelelőse - aki ott volt a Volt Fesztiválon, vagy nézett friss koncertvideókat, láthatta, hogy tagadhatatlan a kettejük között lévő jó viszony. Alakul a kirakó, ugye? Ha ez nem lenne elég, Connelly kutatása szerint a Pfaff család több tagja is követi a #tortillaman hashtaget, valamint az új tagra vonatkozó egyéb "kettőskereszteket". Persze az egyszeri rajongónak sem túl nehéz így már a dolga: a szem, a mozgás, testalkat is stimmel. Akkor lehet, hogy megvan az emberünk?

Az összehasonlítás végett itt egy Dirty Little Rabbitses koncertfelvétel, Pfaff a jobb oldalon látható:

9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2215018576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum