RockStation

Nem tudod, milyen lehet a mongol metal? Most pótolhatod ezt a hiányosságot!

2019. augusztus 24. - theshattered

thehu.jpgFriss videót adott ki a Dzsingisz Kánról szóló dalához a mongol származású, a zenéjükbe az ottani hagyományos elemeket is gazdagon felhasználó, a mongol külügyminiszter által a Mongol Kultúra Nagyköveteinek kinevezett The Hu. A hamarosan több, mint ötvenállomásos USA-turnéra induló csapat eddigi összes videóját megmutatjuk, higgyétek el, megéri lecsekkolni őket, nem mindennapi zenei élmény! Ha esetleg a lentieknél is többre vágynátok, a csapat bemutatkozó nagylemeze, a The Gereg szeptember 13-án fog megjelenni.

thegereg.jpg

1. The Gereg
2. Wolf Totem
3. The Great Chinggis Khaan
4. The Legend of Mother Swan
5. Shoog Shoog
6. The Same
7. Yuve Yuve Yu
8. Shireg Shireg
9. The Song Of Women

A The Great Chinggis Khaan videójával kapcsolatban a következőket tette közzé a zenekar: "Mínusz harminc fokban utaztunk el idén februárban Burkhan Khalduunba, Dzsingisz Kán szülőhelyére, hogy felvegyük ezt a nagyszabású videót.

A film Dzsingisz Kán történetét dolgozza fel úgy, ahogy a mongol kultúrában mutatják: feltalálóként és az ország megalapítójaként, nem pedig úgy, ahogy a világ többi részén: mint harcos és hódító."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9015021642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum