RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.34

2019. augusztus 25. - sunthatneversets

airbourne-2019-press-shot-credit-travis-shinn.jpg

Eheti dalmegosztásunkban fűszagú thrash metal, happy metalcore, ausztrál rakenró, bánatos doom és a metal mongol nagykövetei. 

CANNABIS CORPSE - Cylinders Of Madness

Egy friss nagylemez kiadására készül a... Fogalmazzunk úgy, hogy a tudatmódosító szerek használatát igencsak támogató Cannabis Corpse. A Nug So Vile című nagylemez bejelentése mellé természetesen egy szenny-tahó videót is bemutattak a Cylinders Of Madness képében, melyben a cannabis levelek mellett a vér is fröcsög rendesen. Irónia és humorérzék használata kötelező! 


A DAY TO REMEMBER - Degenerates

Egy masszívan feelgood nótát adott ki az A Day To Remember. A Degenerates című nóta a barátság témakörét veszi alapul, mely, mármint a dal természetesen a valamikor megjelenő új ADTR-album egyik előfutárának szerepét hivatott betölteni. 


AIRBOURNE - Boneshaker

Nem üres kézzel fog Budapestre érkezni az ausztrál rockcsapat, az Airbourne. A Magyarországra már szinte hazalátogató kvartett a november 5-i élő randi előtt más meglepetéssel is kedveskedik majd a fanatikusoknak, mégpedig egy új nagylemez, a Boneshaker képében! Mutatjuk is a címadót!


THE HU - The Great Chinggis Khaan

Friss videót adott ki a Dzsingisz Kánról szóló dalához a mongol származású, a zenéjükbe az ottani hagyományos elemeket is gazdagon felhasználó, a mongol külügyminiszter által a Mongol Kultúra Nagyköveteinek kinevezett The Hu. A hamarosan több, mint ötvenállomásos USA-turnéra induló csapat eddigi összes videóját megmutatjuk, higgyétek el, megéri lecsekkolni őket, nem mindennapi zenei élmény! Ha esetleg a lentieknél is többre vágynátok, a csapat bemutatkozó nagylemeze, a The Gereg szeptember 13-án fog megjelenni.


SILVERTOMB - Love You Without No Lies

A tobbek között volt Type O Negative és Agnostic Front tagokat tömörítő Silvertomb debütáló lemeze november 1-jén érkezik Edge Of Existence címmel. Az erős doom hatásokat felvonultató zenekar a héten bedobta az első dalt a lemezről Love You Without No Lies címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr115022408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum