RockStation

Készülnek az új Paradise Lost dalok

2019. augusztus 26. - theshattered

0paradiselost2017_21_eredmeny.jpgAaron Aedy, a Paradise Lost gitárosa elárulta, hogy már készülnek a dalok a 2017-es Medusa utódjára. Persze még igencsak az elején jár a folyamat, a tapasztalatok alapján leghamarabb is csak jövőre hallhatunk majd belőle valamit, de legalább... Lesz!

A gitáros ezt nyilatkozta az Impactnek: "Ezért is lassítottunk kicsit a turnézáson. (...) Úgy tudom, Nick és Greg már el is kezdték írni a dalokat. Nagyon igzalmas ez az egész! Már nagyon várom, hogy összeüljünk és elkezdjük próbálni az új dalokat, meg hasonlók. Még semmit sem hallottam belőle, így nem is tudok semmit sem elmondani róla. De ahogy kettejüket ismerem, eléggé elgyötört és nagyon Paradise Lostos lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3215024664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum