RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.35

2019. szeptember 01. - sunthatneversets

tool_2019_2.jpg

Eheti dalmegosztásunkban autentikus black metal, minőségi prog rock és crossover thrash, hazai post-HC jóság, valamint 13 éve várt monstrum a monstrumoktól.

TOOL - 7empest

Pénteken, több mint 13 év után új Tool-lemezzel lett gazdagabb a világ. A 80 perces album zárótétele a 7empest, mely egy igai monstrum a maga majd 16 percével. Karcosan bedurranó, emelkedett hangulatú, átfogó zárszó.


MAYHEM - Worthless Abominations Destroyed 

Mindenki számára elérhetővé tette az új nagylemezének, az október 25-én megjelenő Daemonnak az első lemezelőzetes dalát, Worthless Abominations Destroyedot a Mayhem. A Csihar Attila énekével megerősített veterán norvég alapcsapat a friss korong mellé természetesen egy turnét is társít majd, viszont ez egyelőre Budapestet el fogja kerülni - legközelebb Bécsben, vagy Prágában lehet majd elcsípni őket. 


LEPROUS - Pitfalls

Az ígéreteknek megfelelően kiadta az új nagylemezének, az október 25-re beígért Pitfallsnak az első dalát a Leprous. A várhatóan elég sok meglepő fordulatot tartalmazó lemezről a nyitódal, a Below, melyhez egy videót is készítettek a norvég proggerek. 


MUNICIPAL WASTE - Wave Of Death

The Last Rager címmel október 11-én érkezik az old school thrash/crossover vonalas richmondi Municipal Waste új EP-je. A 4 dalos kiadvány előzeteseként pedig máris itt a Wave Of Death című tétel, videóstól. 


PETOFI - Kések

Kések címmel adta ki vadonatúj dalát a post-hardcore vonalon mozgó nyíregyházi Petofi. A zenekar pár napja tette közzé, hogy Mezei Bence énekes kilépett a bandából, az új frontember az eddig basszusgitáros Pór Péter lett. Az új basszusgitárost pedig Mile Bence (A Király Halott) személyében találta meg a zenekar. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5815032442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum