RockStation

Baleset érte a Sabatont, elmarad a mai lengyelországi koncertjük

2019. szeptember 01. - theshattered

sabaton1.jpgElmarad a Sabaton mai, Gdanskba, egy második világháborús megemlékezésre leszervezett koncertje, miután a csapat egy szaharai klipforgatást befejezvén baleset érte a buszukat. A súlyos baleset után a zenekar tagjait ellátták, de a koncertet nem tudják vállalni. Az eset természetesen a jövő évi budapesti koncertet nem érinti, várhatóan akkor már csak egy jó sztori lesz az egész a zenekar számára.

01-crashed-car-2.jpg

02-crashed-car.jpg

03-hannes-bleeding.jpg

04-joakim-at-hospital.jpg

"Két nappal ezelőtt Tunéziában egy súlyos közlekedési baleset áldozatai lettünk, amikor egy forgatásról uaztunk visszafelé a Szaharából. Mindannyian súlyosan megsérültünk, véreztünk, össze lettünk zúzva, varrva, de örülünk, hogy életben maradtunk és idővel teljesen fel fogunk épülni. Ennek ellenére a sérüléseink súlyossága miatt orvosi tanácsra le kell mondanunk a Lengyelországba leszervezett koncertünket. Októberben teljes erővel fogunk visszatérni az észak-amerikai turnéra, ahogy Gdanskba is a lehető leghamarabb el fogunk látogatni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4615034446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kofolafan 2019.09.03. 00:06:25

Nagy kedvencek, remélem semmi maradandó nem lesz, drukkolunk nekik!

2019.09.03. 08:03:06

Csak egy éve ismerem a zenéjüket, de azóta rendszeresen hallgatom, ritka kombináció, amikor a zene is jó, meg a téma is tetszik, amiről a szövegek szólnak.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum