RockStation

Jön a volt Nightwish-énekes Anette Olzon és a volt Sonata Arcticás Jani Liimatainen zenekarának második lemeze

2019. szeptember 05. - theshattered

the-dark-element2019.jpgNovember 8-án jelenik meg a The Dark Element második albuma, a Songs The Night Sings. A volt Nightwish-énekes Anette Olzon és a volt Sonata Arctica-gitáros Jani Liimatainen által fémjelzett formáció már közzé is tette az első dalt, ami nem más, mint a címadó, ehhez egy klip is készült.

thedarkelementsongsthenightsingscd.jpg

01. Not Your Monster
02. Songs The Night Sings
03. When It All Comes Down
04. Silence Between The Words
05. Pills On My Pillow
06. To Whatever End
07. The Pallbearer Walks Alone
08. Get Out Of My Head
09. If I Had A Heart
10. You Will Learn
11. I Have To Go

Anette: "Félelmetes érzés, hogy ismét kész van egy lemezünk, ráadásul számomra könnyebben is ment az egész, hogy Janival jobban ismerjük egymást. Szerintem ez az album erősebb és jobb lett, úgy hiszem, hogy aki szerette az elsőt, annak nagyon fog tetszeni neki ez is. Már most tudom, hogy szeretnék egy következő lemezt is készíteni!"

Jani: "Ez a lemez nagyon súlyos, de egyben hiperdallamos is, ráadásul ezúttal olyan új zenei területekre is elkalandoztunk, amerre az előző lemeznél még nem. Mivel Anettetel van már egy közös lemezünk, ismertük azt a stílust, amit követni szeretnénk és amivel a legkönnyebben tudunk együtt dolgozni. Mindent egybevetve szerintem bátran mondhatjuk, hogy ezzel a lemezzel többet fogtok kapni abból, ami az első lemezt olyan jóvá tette, csak kicsit nagyobb, jobb és merészebb verzióban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8515040110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum