RockStation

Amikor a fegyverek szólnak zene helyett - Az USA-beli lövöldözésekre hívja fel a figyelmet új dalában a Prophets Of Rage

2019. szeptember 06. - theshattered

prophetsofrage_publicityphoto_credit_travisshinn_general11.jpgÚj dallal és videóval készült a rajongóinak a Prophets Of Rage. A politikailag sem inaktív formáció a Pop Goes The Weapon klipjében az USA-ban mostanában igen elszaporodott lövöldözésekre igyekszik felhívni a figyelmet, konkrétan szédítő nézni a listát, ami a klip egésze alatt végigfut - de vajon hol a vége? A dal maga egy hangulatos, ezúttal kicsit gitármentesebb, de tömény hangzású hip-hop téma lett, aki az eddigieket is kajálta, ezzel is jól fog lakni!

A lemezek kiadásáról, mint olyanról ezt nyilatkozta nemrégiben Tom Morello: "Beszéltük arról a csapaton belül, hogy mégis mit jelent az album maga? Régen ez volt az egyik módja az egésznek - megírtál egy lemezt, felvetted azt, fél évig promóztad, aztán az X, Y, vagy Z módon teljesített. Manapság már sokkal demokratikusabban megy ez a dolog. Az egész egészséges oldala az, hogy folyamatosan elérhető sokkal több zene. A zene már olcsóbb, mint a víz, semmi akadálya nincs, hogy hozzáférj. Viszont akkora a háttérben lévő fehér zaj, hogy most már talán sokkal bonyolultabb megtalálni abban a kincseket és ékköveket, mint régen volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8215043626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum