RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.36

2019. szeptember 08. - sunthatneversets

life_of_agony_2019.jpgA  héten lesz minden mint a búcsúban. Nu metal ikonok, Deftones ízű post HC, atmoszférikus metal, post metal és jófajta rock.

HIGHER POWER - Seamless

Ha a post hardcore találkozik a Deftonesszal az kábe pont ilyen lehet, mint a Higher Power új dala, amely a Roadrunnernél január 24-én megjelenő 27 Miles Underwater című lemezen kap majd helyet. 


CULT OF LUNA - Lay Your Head to Rest

Már a dobozban hever, kiadásra vár a Cult Of Luna legfrissebb, kétlemezes anyaga, mely az A Dawn To Fear címet kapta a keresztségben. A hetvenkilenc perces albumról egy dalt már korábban kiadott a post metal csapat, most Lay Your Head to Rest címmel itt a következő tétel. 


KORN - Can You Hear Me

Jövő hét pénteken, azaz szeptember 13-án fog megjelenni a Korn legújabb nagylemeze, a The Nothing. A csapat, hogy fenntartsa addig is a figyelmet, a lassabb, vontatottabb Can You Hear Me című dallal örvendeztette meg az éhes rajongókat, mely mint olyan, a You'll Never Find Me és a Cold mellé áll be a sorba.


BORKNAGAR - Up North

Kiadta az új lemezének, a True North-nak második lemezelőzetes dalát a Borknagar. Az immár Vintersorg nélkül készült nagylemez friss nótája az alábbiakban nézhető, hallgatható meg, merthogy Costin Chioreanu egy frankó kis animációs videót is riggyentett. A teljes pakk szeptember 27-én érkezik majd.


LIFE OF AGONY - Lay Down

The Sound Of Scars címmel fog megjelenni a Life Of Agony soron következő nagylemeze, melyet október 11-re ütemezett be a kvartett. A korong érdekessége, hogy az 1993-as debütlemez, a River Runs Red történetszálát fogja folytatni, erről a Scars című dal után itt a következő tétel Lay Down címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3115049044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum