RockStation

Szerelmes levél a Flying Colors új albumáról

2019. szeptember 13. - theshattered

fc2018.jpgFriss videós dallal támogatta meg a legújabb albumát a Flying Colors. A csupa nagyágyúból álló (Steve Morse, Mike Portnoy, Neal Morse, Dave LaRue, Casey McPherson) ötös az aránylag könnyed, popos Love Letters című tételt hozta el nekünk meglepetésként, ennek a videója, valamint az eddig kiadott többi dal lentebb található meg. A teljes korong, a Third Degree október 4-től lesz elérhető.

fcthriddegree.jpg

01. The Loss Inside
02. More
03. Cadence
04. Guardian
05. Last Train Home
06. Geronimo
07. You Are Not Alone
08. Love Letter
09. Crawl

Deluxe CD bonus disc

01. Waiting For The Sun (unreleased bonus studio track)
02. Geronimo (alternate instrumental arrangement & mix)
03. You Are Not Alone (alternate instrumental arrangement & mix)
04. Love Letter (alternate instrumental arrangement & mix)
05. Last Train Home (alternate instrumental arrangement & mix)
06. Crawl (alternate instrumental arrangement & mix)

Mike Portnoy: "A Love Letter a Flying Colors poposabb oldalát mutatja meg, amit mindig is elő akartunk hozni. Imádom, hogy mind a hárman éneklünk vezérszólamot: Casey az első, Neal a második versszakban, jómagam pedig a bridgeben, a refrénekben pedig hárman együtt. Az animált videó nagyon jól megragadja a régi, '60-as, '70-es évekbeli pszichedelikus technicolor pop hangulatot, az egyik kedvenc olyan videóm lett, amiben valaha részt vettem."

Neal Morse: "A Love Letter mindannyiunk szívügye volt. Nagyon szeretem a megosztott vezér- és háttérszólamokat, Steve gitárszólója is nagyszerű lett természetesen. Ez a kedves, könnyed oldalát mutatja meg a zenekarnak, főleg, ha a Third Degreen lévő keményebb dolgokhoz hasonlítom. Nagyon elégedett vagyok vele! Hatalmas pacsi Christian Riosnak a nagyszerű pszichedelikus klipért!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7515069806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum