RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.37

2019. szeptember 15. - sunthatneversets

lindemannjenskoch.jpg

Eheti dalmegosztásunkban hardcore keresztapák, metalcore úttörők, álsátánista rock, mélyütéséses gyomrozás és egy frankó projekt.

LINDEMANN - Steh Auf

A hosszú időhúzás (előzetesek, részletek, valamint a magának a dalnak a bemutatása után) végre megérkezett a Lindemann új dalának, a Steh Aufnak hivatalos videója Zoran Bihac rendezésében. A Peter Stormare vendégszereplésével (aki többek között A Szökés John Abruzzija, vagy a Bad Boys 2. Alexejeként lehet ismert) készült film fentebb nézhető meg, a teljes nagylemez F & M címmel november 22-én érkezik. 


HOMEWRECKER - Create Sin

Igazi mélyütésszerű brutalitás jön a Homewreckertől, akiknek új dala éppen pénteken jelent meg. Kétlábgép, gyomorbavágó riffek, minden metálos álma.


AGNOSTIC FRONT - Spray Painted Walls

November 8-án érkezik a hardcore keresztapáinak, azaz az Agnostic Frontnak a 12. nagylemeze Get Loud! címmel. Erről első felvezetőként a Spray Painted Walls című tétel látott napvilágot.


GHOST - Mary On A Cross

Limitált kiadású kislemezzel jelentkezik szeptember 27-én a decemberben Budapestre látogató Ghost. A 7" kiadványon a Mary On A Cross című  dal mellett még egy új dal a Kiss The Go-Goat kap helyet.


AS I LAY DYING - Blinded

Október elején Budapestre látogat a metalcore újra aktív úttörője az As I Lay Dying, akiknek új, szám szerint hetedik nagylemeze jövő hét pénteken lát napvilágot Sheperd By Fire címmel. Most ízelítőnek itt egy videóval is megtámogatott új dal, a Blinded. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3515085634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum