RockStation

Viking death metal énekest alakít Marilyn Manson az Amerikai Istenek új évadjában

2019. szeptember 18. - theshattered

marilyn-manson-robert-altman-08.jpgMostanában relatív megszaladt Marilyn Manson filmes karrierje. Az éppen új lemezen dolgozó valamikori Antikrisztus Szupersztár az American Gods (magyarul Amerikai Istenek) sorozat harmadik évadjának négy részében fog legközelebb megcsillanni, ahol egy Blood Death nevű viking death metal zenekar énekesét, Johan Wengren szerepén fogja magára ölteni.

A sorozat készítője, Chic Eglee ezt mondta a szereplő kiválasztásról: "Mint régi tisztelője a nagybecsű szerzői, művészi, zenei és színészi tehetségének, hatalmas megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhatok Mr. Mansonnal az Amerikai Istenek harmadik évadjában. Az energiájával, tudásával és határtalan Neil Gaiman iránti lelkesedével, valamint az Odint szolgáló Johan, a norman berzerker szerepével az előadása garantáltan nyomasztó, eredeti és sajátosan szórakoztató lesz."

Az említett részek a jövő évre várhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1015114938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum