RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.38

2019. szeptember 22. - sunthatneversets

loathe_2019.jpgA héten agyszaggatás Liverpoolból, blackes extreme metal, női frontos doom, thrash tekerés és hazai csoda.

TURBO - Túl A Fényeken

Megérkezett a hol létező, hol szüneten lévő, de legalább mindig közel tökéleteset alkotó Turbo friss dala, a Túl A Fényeken. A megszokottan magas színvonalú nóta lendületből kapott egy videót is, mely tökéletesen passzol a dal mondanivalójához, az asztrális utazáshoz és a tudati ébredéshez, azaz úgy utaztat, ahogy csak kell. Ez mind Vigh Dávidnak, a csapat gitárosának a műve. Természetesen a zenekar nem "csak úgy" adta ki a tételt, jön a friss nagylemez is, melynek bemutatója október 18-án lesz az A38-on. 


ABIGAIL WILLIAMS - I Will Depart

Walk Beyond The Dark címen jön az Abigail Williams legfrissebb anyaga, mely november 15-től lesz elérhető a megfelelő helyeken. A Ken Sorceron-vezette csapat ki is adta róla a legelső előzetest az I Will Depart képében, mely a fentebb hallgatható meg. 


LOATHE - Gored

Súlyos gyomrozás Liverpoolból. A Loathe új anyagának előszele a Gored című tétel. Magát a stílust is nehéz belőni, van itt minden, mint a búcsúban, és mégis működik. 


PLAGUE YEARS - Hellborn

Ha valaki imádja a 80-as években gyökerező thrash metalt, az nem fog csalódni a Plague Years új dalában, melynek címe Hellborn és az Unholy Infestation című EP-n jelent meg.


AVATARIUM - Rubicon

November 22-én jelenik meg a doomos metalban utazó, női frontos Avatarium új, szám szerint negyedik nagylemeze The Fire I Long For címmel. A lemezről új dalt is tudunk mutatni Rubicon címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9015139204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum