RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.39

2019. szeptember 29. - sunthatneversets

clawfinger_2019.jpgEheti dalmegosztásunkbban, súlyozós philadelphiaiak, elszállós franciák, ohioi black n' rollerek, arizonai death metalosok, és svéd rap metal ikonok.

VARIALS - Bleeding

Október 11-én érkezik a súlyosabb metalcore-ban utazó philadelphiai Varials második lemeze In Darkness címmel. A csapat most Bleeding címmel egy klippel kísért súlyos zúzdát adot közkézre.


ALCEST - Sapphire

Az augusztusban kiadott Protection után egy újabb, ezúttal videóval is kiegészített dalt adott ki az Alcest. A sorban ötödik, Spiritual Instinct címre keresztelt, október 25-én megjelenő alkotásról a Sapphire című, ezúttal kicsit könnyedebb, de bátran remekműnek nevezhető számot mutatták meg a franciák


MIDNIGHT - Rebirth by Blasphemy

Új dallal jelentkezett a black n' roller mester Midnight. A Rebirth by Blasphemy című dalt egyelőre minden előzetes kommentár nélkül osztotta meg azenekar.


CLAWFINGER - Tear You Down

Új dallal jelentkezett az elvileg végleg feloszlott Clawfinger. A rap metal ikonok most is kellőképpen társadalomkritikus szemszöpből nézik a világot. A Tear You Down című dalhoz készített videóban pedig még Orbán Viktor is felbukkan.


GATECREEPER - From The Ashes

Egy új előzetessel, természetesen dallal és egy hozzá tartozó videóval ajándékozta meg a rajongóit a Gatecreeper. Az október 4-én megjelenő Deserted című nagylemez legújabb, frankón ízletes mézesmadzagja a From The Ashes című nóta lett, mely... Készüljetek, hiába a dallam, bizony mindenkit be fog dolgozni az aszfaltba!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7315179056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum