RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.41

2019. október 13. - theshattered

gd2019.jpgHeti dalmegosztásunkban ezúttal veterán pop-punk vágta, agresszorkodó gépfejek, ukrán csajfrontos dühöngés, egyiptológus death és norvég prog-álom.

GREEN DAY - Fire, Ready, Aim

Father of All Motherfuckers fog megjelenni a Green Day legújabb, sorban tizenharmadik nagylemeze. A február 7-én megjelenő korongról a címadó után kikerült a második tétel is, a Fire, Ready, Aim.

MACHINE HEAD - Do Or Die

Bemutatta az egy ideje már ismert című új dalát, a Do Or Diet a Machine Head. Az október 20-án Budapesten fellépő, már általunk is sokszor leírt, speckó duplaműsort adó csapat természetesen az új, azaz Wacław „Vogg" Kiełtykaval és Matt Alstonnal közös felállásban rögzítette a tételt, melyhez stílusosan egy koncertvideó is dukál.

JINJER - On The Top

On The Top címen bedobta a közösbe az új nagylemezének, a Macronak a nyitódalát a Jinjer. A december 22-én a The Agonist társaságában Budapestre érkező, szinte már hazajáró ukrán kvartett október 25-én adja majd ki a már említett anyagot.

NILE - Vile Nilotic Rites

November 1-én már mindenki számára elérhető lesz a Nile legújabb nagylemeze, a Vile Nilotic Rites, mely az első album lesz a Daller Toler-Wade helyére lépő Brian Kingslanddel. Ezúttal a címadó lett kiadva róla.

LEPROUS - Distant Bells

Kiadta az október 25-én megjelenő új nagylemezének, az ígéretek (és az előzetes dalok alapján) szerint meglepő fordulatokat tartalmazó Pitfallsnak az újabb ízelítőjét, az ezúttal kicsit lassabban építkező, de aztán annál nagyobbat szóló Distant Bellst a Leprous.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8915218684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum