RockStation

Majdnem kiadásra kész az új Napalm Death!

2019. október 15. - theshattered

napalmdeath2019.jpgEgy jó ideje már ígérgeti a rajongókat a Napalm Death a friss nagylemezt, viszont egyelőre még semmi hír nincs a dalcsokorról. A 2015-ös Apex Predator - Easy Meat óta már egy ritkasággyűjteményt is kiadott, sőt nálunk is két ízben (Dürer Kert, Rockmaraton) megfordult grindcore legendák énekese, Barney Greenway viszont mindenkit megnyugtatott: a korong már majdnem kiadásra kész, csak közbejött nála ez-az.

"Már jó ideje ígérgetünk valamit, de előre nem látható okokból kicsit megragadtunk vele. És ez a dolog elég sokáig kitartott. De már minden rendben van, el is fogadtuk a tényt, hogy ez időbe telik. Aztán a közelmúltban megint közbejött néhány kisebb csúszás itt-ott. De igen, már majdnem kiadásra kész az anyag. Mindent összevetve nem vagyok elégedett azzal, hogy ez ilyen sokáig tartott, főleg az én hibámból. De sajnos ez van."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7015223510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum