RockStation

Deftones, Incubus, Adam Sandler - Volt, amikor együtt nyomták a Be Quiet And Driveot

2019. október 29. - theshattered

deftones_sandler.jpgNéha jó elmerülni a régi idők videóiban, főleg, ha azokon az akkor még szebb időket látott zenekarok akkor csúcson lévő tagjai jammelnek egy nagyot. Na, nem mintha a Deftones, vagy az Incubus tagjainak ma is komoly megélhetési gondjai lennének, de a 2000-es évek eleje (jelen videóban pontosan 2000-et írunk) más kaliber volt minden szempontból. A Deftones és az Incubus is a karrierjének zenitjén járt, Adam Sandler is még félig-meddig értékelhető filmeket szállított le - ennek a háromszögnek az oldalai ráadásul egyszer össze is értek: akusztikusan nyomták el az előbbi nagy slágerét, a Be Quiet And Drive (Far Away)-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr915268972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

forter 2019.10.29. 15:11:05

igen, érdekes visszanézni :)
viszont ezt a klipet már akkor is halál cikinek tartottam, mert ehhez a számhoz igencsak méltatlan az a film (sátánka volt asszem a magyar címe), amiben sandler fullba nyomja a kretént :)

akkoriban a kornt már ordítva fikázták sokan, hogy minden szarhoz adja a nevét pénzért.
hát innentől a deftonest is lehetett..... :(
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum