RockStation

Készül az új Slipknot-klip!

2019. október 29. - theshattered

slipknot-cover-header_2019.jpgA Nero Forte lesz az augusztusban megjelent, az egész jól sikerült új Slipknot-lemez, a We Are Not Your Kind következő klipes dala. A jövő február 4-én a Behemoth társaságában Budapestre látogató kilenctagú gárda látványfelelőse, a bohócmaszkos Shawn Crahan a Twitteren számolt be a fejleményekről, a klip várhatóan a turné megkezdése előtt fog megjelenni.

Jim Root ezt nyilatkozta korábban a dalról: "Ez egy Clown dal, ami hihetetlen dolog. Nagyot fog szólni élőben! Nagyon ütősközpontú, a Psychosocial nyomán született, talán annak a feljlesztett verziója lett. Természetesen Clown egy dobos és ütőhangszeres, de dalszerző is, mindig is az volt. Most végre dalszerzőkként is együtt tudtunk működni, ez lett a végeredménye. Amikor Corey elkezdett elmerülni az énekben, előjött ezzel a plusz dallammal, de már valamikor a folyamat vége felé. Ezzel nagyon közel hozott ehhez a dalhoz."

A budapesti koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A We Are Not Your Kind korábbi videós dalai az Unsainted, a Solway Firth, valamint csakis a lemez japán kiadására rákerült All Out Life voltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4415269700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum