RockStation

Bodom-tavi horror - Megfilmesítette a legutóbbi nagylemezének a címadóját a Children Of Bodom

2019. október 31. - theshattered

cob2018.jpgAnimációs klipet kapott a Children Of Bodom legfrissebb albumának, a márciusban megjelent Hexednek a címadó dala. Az ausztráliában huszonöt egyetemi diák és egy producer által, összesen mintegy háromezer munkaóra alatt elkészített "ijesztgetős" klip az alábbiakban található meg.

Aaron McLoughlin, producer: "Mint mindig, most is igyekeztünk olyan valamivel előállni, ami passzol a zenekar mondanivalójához, úgyhogy a dalszövegből és a Children Of Bodom albumborítók, valamint klipek monokromatikus világából vettük az inspirációt ezzek a kliphez. Úgy gondoltuk, hogy egy fekete-fehér, természetesen egy tavon játszódó horror film remek választás lesz. Ráadásul nyilván Royt is bevontuk egy vendégszereplésre.

Habár a Hexed egy gyors dal, mégis több, mint öt percen át tart, így a móka része volt egy filmes narratíva kidolgozása is, ami együtt mozog a zene technikai precizitásával.

Az ausztrálaiai Melbourneben található RMIT University diákjai a világ legtehetségesebb feltörekvő csillagai közé tartoznak, szerintem hihetetlen munkát végeztek ezen a projekten.

A metal videók meganimálása sok kellemes pillanatot eredményez az egyetemen, a csapat nagyon megtisztelve érezte magát, hogy elkészíthette ezt a filmet a Children Of Bodom számára."

Henkka Seppälä, basszer: "Király dolog, hogy videót kapott az egyik kedvenc újlemezes dalom. Ráadásul, hogy Aaron és huszonöt diákja készítette Ausztráliában, mégkirályabbá teszi az egészet. A fekete-fehér nyugodt videó tökéletesen passzol a nem feltétlenül nyugodt dalhoz. A tó és a tükröződése tökéletes lezárása az egésznek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1515273672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum