RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.44

2019. november 03. - sunthatneversets

wolfbrigade_bandphoto.jpgEheti dalmegosztásunkban hazai gyöngyszem, két zakkant zseni, hardcore variációk és bedurvult Motörhead fíling.

LINDEMANN - Knebel

November 22-én F & M címmel jelenik meg a Till Lindemann (Rammstein) és Peter Tägtgren (Pain, Hypocrisy) nevével fémjelzett Lindemann második nagylemeze. Két új dalt korábban már mutattunk a két zakkant zsenitől, most Knebel címmel itt a harmadik, egy jól agyoncenzúrázott videóval. 


WOLFBRIGADE - The Wolfman

November 8-án jelenik meg svéd Wolfbrigade új albuma The Enemy: Reality címmel a Southern Lord gondozásában. a csapat most egy új, The Wolfman címere hallgató dalt mutatott meg a nagyérdeműnek. Lemmy mindenestre megirigyelné, ha még élne.


STRAY FROM THE PATH -  The First Will Be Last

Újabb nótát adott ki még közvetlen az új nagylemezének, az Internal Atomicsnak a megjelenése előtt a Stray From The Path. A december 17-én a szintén új lemezt kiadott The Devil Wears Prada, a Gideon és a Loathe társaságában Budapestre látogató hardcore punkok a The First Will Be the Last című tétellel igyekeznek megmutatni a korongban lévő energia egy újabb szeletét. a teljes anyag péntektől lesz elérhető.


PERIHELION - Tavasszal a vadak

December 6-án lát napvilágot az általunk igencsak kedvelt debreceni Perihelion legújabb nagylemeze, az elmúlás témakörét körbejáró Agg. Az Erdő után egy újabb gyönyörűség lett szabadon elérhető a korongról, ez a kicsit a blackes gyökerekhez jobban visszanyúló Tavasszal a Vadak, mely mint olyan, a lemez nyitótétele lesz. 


VATICAN - Beneath One

Hardcore és metal vastag hangzású keveréke. Olyan rossz nem lehet és nem is az. November 15-én jelenik meg a Vatican új nagylemeze Sole Impulse címmel, melyről Beneath One-t mutatjuk meg nektek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2715281504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum