RockStation

Szólódalt adott ki a Lordi gitárosa

2019. november 11. - theshattered

lordi_bn_2018_3.jpgMég meg sem jelent a Lordi legújabb, február közepén Magyarországon is bemutatásra kerülő nagylemeze, a Killection, a csapat gitárosa, Amen-Ra máris egy saját dalt sajtolt bele a nagyvilágba. Mint kiderült, a mumifikált testű húrnyűvő nem tegnap találta ki az egészet, egyszerűen csak most jutott el addig, hogy megvalósítja. Hölgyeim és Uraim: itt az Amen Ra's Dynasty és a Stone And Stars!

"Ez a szóló dolog egy olyan valami, amit már nagyon régen meg szerettem volna csinálni. De valamilyen okból sosem láttam neki, egészen eddig. Azt hiszem, a Stone And Stars cím valamikor tizenöt éve pattant ki a fejemből!

A gitárklinikák hozták meg az inspirációt, akkor kezdtem el gondolkodni azon, hogy a megjelenteknek akár adhatnék is valami extrát. Aztán végül felgyűrtem az ingujjaimat és elkezdtem ezt a projektet. Ez az első olyan dal, ami szólóanyagként kikerült a kezeim közül, de biztosan nem az utolsó. Az Amen Ra's Dynasty hosszú távra tervez!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7615299732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum