RockStation

Volt tagokkal is tárgyalt a Kiss az utolsó koncert ügyében

2019. november 11. - theshattered

kiss19.jpg2021. július 17-én végleg elköszön a rajongóktól a már negyvenöt éves múltra visszatekintő, addig még (majdnem pontosan egy évvel azelőtt) Budapestet is útbaejtő Kiss. Nyilván mint egy igazi búcsúbulin, egy jóval fajsúlyosabb estére számíthat a New Yorkban megjelenő nagyérdemű, ahová mint a csapat menedzsere, Doc McGee is elárulta, igyekeznek a volt tagokat is bevonni.

"Mindannyiukat megkerestük ezügyben, így valami csak lesz belőle. Viszont ez nem egy egyszerű helyzet. Az emberek mind azt mondják, hogy 'Ó, el kellene hoznotok Ace Frehleyt és Peter Crisst'. De hogyan akarod ezt megoldani két Catmannel és két Spacemannel? Persze jöhet az ötlet, hogy 'Oké, akkor te nem viselsz arcfestést, te meg igen'. Aztán jön a válasz, hogy 'Hát, igazából az az én maszkom volt'.

Nem lesz könnyű helyzet, de meg fogjuk oldani, mert fontos részei a Kiss örökségének, még Gene Simmons és Paul Stanley szerint is alapítótagokként tekintenek rájuk. Csak egy kis egyeztetés kérdése és meg is tudjuk oldani, hogy mindenkinek jó legyen és mindenki jól érezze magát."

kissbp.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1615301048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum