RockStation

Az elválást és az egyedüllétet dolgozza fel a Fatal Error legújabb klipje

2019. november 13. - sunthatneversets

promo_7_1.jpg

A Fatal Error zenekar október elején jelentette meg Halandó című nagylemezét, amihez megérkezett második klipjük. A Néma a korábban megjelent Kulcs című dalra reflektál. Úgy is fogalmazhatnánk, mint egy életregény második fejezete, amiből még hiányzik a befejező rész.

Arra próbálja felhívni a figyelmünket, hogy ahhoz, hogy egy párkapcsolati trauma után újjászülessünk szükséges átélnünk azt a szenvedést, amit a szakítás okozott.

A dalról Rimóczi Zsolt, a zenekar frontembere nyilatkozott:

„Egy fel nem vett telefon, egy elmaradt visszahívás, egy ember egyedülléte, amikor oda jutsz, hogy valakivel leélnéd az életed, de tovább kell menned. Erről szól a Néma című dalunk, ami sok ember életében megszokott, sajnos gyakori élethelyzet. Az új lemezünkről az egyik legérzelmesebb dal, megtörtént esemény alapján csúszik a sztori. Egy melankolikus dallamvilág lassan sétál át a zúzósabb zenei témákba, tükrözvén a tipikus viselkedésünket egy ilyen helyzetben. Kezdetben ráfolyik a bánat az ember szívére, majd becsönget a düh. És milyen idegesítő, hogy sok darabból áll egy egész, de ha egy pici rész hiányzik, akkor az már nem is egész.” 

A zenekar november 15-én tartja a lemezbemutatóját az Instantban, mégpedig a Jackie’s Gun társaságában, ahol többek között ez a dal is megszólal majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7715304042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum