RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.46

2019. november 17. - sunthatneversets

raised_fist_2019.jpgEheti dalmegosztásunkban progresszív súly, türhő deathcore, indusztriál zakatolás, jófajta hc/punk/metal keverék és elektrorock sláger.

VILDHJARTA - Den Helige Anden

Mintegy kilenc év kihagyás után, 2020-ban végre új nagylemezt kapnak a Vildhjarta rajongói. A Kaos 2 címre keresztelt korongról, hogy tudjuk, nem a levegőbe beszélnek, ki is adták az első előzetest, ez a Den Helige Anden lett és büszkén-bátran mondhatjuk: szerencsére ott folytatják a svédek, ahol Måsstadenen abbahagyták.


SUICIDE SILENCE - Love Me to Death

A napokban már mutattunk egy rövid izelítőt a Suicide Silence február 14-én Become The Hunter címmel érkező új nagylemezéről. Az előző album csúfos buktája után mindenki a durvulat zenéhez való visszakanyarodást valószínűsítette, melyre az alább meghallgatható Love Me To Death című tétel nem is cáfol rá. Sőt!


RAISED FIST - Venomous

Anthems címmel jelent meg a svéd HC/punk/metal Raised Fist új nagylemeze az Epithapnál. Erről most a sodró lendületú Venomous-t osztotta meg a csapat egy koncertvideó kiséretében.
 

DIE KRUPPS - Vision 2020 Vision

Pénteken jelent meg a indusztriál metal egyik jeles képviselőjénekt a Die Kruppsnak az új nagylemeze Vision 2020 Vision címmel.. A december 12-én Budapesten, az A38-on bemutatásra kerülő album címadó dalára egy frankó videót is forgattak a germán gyárimunkások.


HOLLYWOOD UNDEAD - Time Bomb

Meglehetősen fogós már-már slágeres dalt mutatott be a jövőre, egészen pontosan március 7-én a Papa Roach társaságában Budapestre látogató Hollywood Undead. A csapat a Time Bomb című dalt nyújtotta át a rajongóknak, melyhez egy vizuált is társítottak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5115308432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum