RockStation

DYING WISH: nézd meg a koncerten forgatott klipet a Szilánkok című dalhoz!

2019. november 18. - sunthatneversets

dying_wish_koncert.jpg

Októberben közösen ünnepelte a Dalriada a 15., illetve a Nevergreen a 25. születésnapját a Barba Negrában, az esemény vendégeként a Dying Wish is bemutatta friss nagylemezét. Az új korong Szilánkok című dalához itt készült koncertes videoklip, az Árnyékvilág után az Üvöltő sötét lemez második klipes dalaként.

“Ez az én lázadástörténetem. Mintha magammal kiabálnék, persze a fotelból, sörrel a kezemben, de mégis, mintha ott lenne az a mindent borítani akaró, kételyekkel küzdő énem, aki szilánkká tud válni, akit az egyébként konszolidált énem meg egy legyintéssel elintéz, hogy aztán a refrénből jöjjön egy kis “asztalcsapkodás” kettőnk között.” - mesélte a dalról októberben a HammerWorld Magazinnak Dömötör Balázs énekes.

Az Üvöltő sötét című friss Dying Wish korong október elején jelent meg, rajta több ismert zenész is vendégeskedett, a keverésért és masteringért felelős Cserfalvi “Töfi” Zoltán a “Wishtrumetal” dalban gitározott Szíjártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela, stb.) és Kemencei Balázzsal (Wall of Sleep, Stonedirt) együtt, a lemez hangmérnöke, Boros Béla az Árnyékvilág című tételhez játszott fel egy basszusgitár szólót, Perge Adrián és Hocza Róbert (Mytra) pedig több dalban is a billentyűs hangszerekért feleltek. A felvételek a szolnoki Denevér Hangstúdióban készültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6115308554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum