RockStation

Mégiscsak visszatér a Mötley Crüe?

2019. november 18. - theshattered

crue.jpgSajnos már a zeneiparban is bejáratott közhely lett: soha ne mondd, hogy soha. Mindig van az a pénz, az az egyszeri alkalom, az az utolsó utáni turné, amiért a zenészek leporolják a hangszereiket és újra kiállnak a deszkákra megmutatni, mit is tudnak még, mi maradt a tarsolyban, már ha... A legfrissebb pletyka szerint a Mötley Crüe lesz az, akik mégsem férnek a bőrükbe és megszegik a "soha többé" fogadalmat, mégpedig egy, már hangzásra sem rossz turné kedvéért.

Mark DiDia, a The Black Crowes menedzsere szerint a 2015-ben nyugdíjazott, idén a The Dirt képében egy lendületes filmmel is megünnepelt Mötley Crüe a jövő éven egy amcsi turnét fog majd nyomni a Poison és a Def Leppard társaságában. Ez mind persze még csak pletyka szinten megy, hivatalos bejelentés nem történt, de ha jobban belegondolunk: hülye is lenne a Mötley' nem élni a film által kapott hirtelen népszerűséggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr615311066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum