RockStation

Visszatér a Mötley Crüe!

2019. november 19. - theshattered

crue.jpgUgye, hogy nem zörög a haraszt...? A Mötley Crüe a napokban elindult pletyka után hivatalosan is bejelentette: visszatérnek a színpadra. A csapat népszerűségét természetesen az idén bemutatott The Dirt című film dobta meg annyira, hogy 2015 után újra a nyakukba vegyék a hangszert, lévén az újonnan verbuvált rajongók szó szerint követelik: látni akarják a legendás csapatot a nagyvbetűs deszkálon! Ez mind szép és jó, viszont ott volt még egy probléma: a megkötött szerződés, miszerint soha többé nem fognak turnézni. Nos, erre is találtak megoldást!

Konkrét bulikkal, így a napokban felmerült Def Lepparddal és a Poisonnel közös USA-turnéról sincs egyelőre további infó, de úgy érezzük, lesz az a pénz, amiért talán az Öreg Kontinenst is megkínálják majd egy-két bulival.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2015313028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum