RockStation

Beugrott a Pigface-be Randy Blythe

2019. november 20. - theshattered

randyblythepigface2019_638.jpgA Lamb Of God énekese, Randy Blythe is látható lesz a tizennégy év után újra útrakelő Pigface frontján. A csupa ismert névből álló industrial csapat egy sor USA dátumot oltott be a sorba, a koncertek jelentős részén különböző muzsikusok, így Ministry és Tool tagok is tiszteletüket teszik majd.

Martin Atkins: "Nem hiszem el, hogy több, mint tizennégy év telt el az utolsó turnénk óta! De most erőteljesebb, egységesebb, veszélyesebb, izgalmasabb és fontosabb az egész, mint bármikor azelőtt. Mindannyiunk, így a zenekar és a közönség számára is. A tény, hogy Randy, Danny, Lesley, Mary, En Esch, Curse és mindenki más is ennyire belead mindent, az napi szinten lenyűgöz engem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8815315522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum