RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/Vol 47.

2019. november 24. - sunthatneversets

ozzy.pngA héten ismét itt egy rocklegenda, lesz polgárpukkasztás, fekete fém, hardcore énekes szólóban és arcletépős darálás. 

OZZY OSBOURNE - Straight To Hell

Jövő év januárjában Ordinary Man címmel jelenik meg Ozzy Osbourne új lemeze, melynek munkálataiban Andrew Watt producer/zenész, a dalszerző-énekes Ali Tamposi, valamint a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith is vastagon részt vett. Egy új dalt korábban már mutattunk a Mestertől, most itt van egy másik meglepően húzós és bivaly tétel Straight To Hell címmel, melyben Slash gitározik.


JAMEY JASTA - Spilled Blood Never Dries

December 13-án új szólólemezt ad ki a Hatebreed frontembere, Jamey Jasta. A vendégekkel csurig telített The Lost Chapters, Volume 2-ról a Matt Heafyvel és a Killswitch Engage énekesével, Jesse Leach-csel közös nóták után most a Crowbar-vezérrel, Kirk Windsteinnel felvett nótát, a Spilled Blood Never Driest tette közkinccsé.


STRIGOI - Carved Into The Skin

Pénteken jelent meg a Paradise Lost zenei agyának, Greg Mackintosh új projektjének az első albuma. A Strigoi névre hallgató sötét zenében utazó formáció a megjelenés napjára egy videót is időzített, amely a Carved Into The Skin című dalra készült.


CATTLE DECAPITATION - Death Atlas

Jövő hét pénteken kerül a boltokba a Cattle Decapitation legújabb nagylemeze, a Death Atlas, melyről már előzetesben is alsó hangon megállapíthatjuk: ahogy az elődjeinél, ennél sem lesz fáklyásmenet átrágni magunkat a riffhegyen. Hogy erre méginkább rámutasson a gyilkos brigád, ki is adta a friss korong címadó dalát, mely kicsit több, mint kilenc percben gyalulja le a bátor zenehallgató arcát.


LINDEMANN - Frau & Mann

Pénteken jelent meg a Till Lindemann (Rammstein) és Peter Tägtgren (Pain, Hypocrisy) nevével fémjelzett Lindemann második albuma F & M címmel, melyről most lényegében a címadó Frau & Mann kapott egy pöpec videót, melyben ismét Peter Stormare színész tűnik fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9015320236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum