RockStation

Jól áll a kezelésekkel Dave Mustaine

2019. november 27. - theshattered

megadave2019.jpgAz év elején jött a hír, hogy torokrákban szenved a Megadeth frontembere, Dave Mustaine. Az akkor (és azóta is) új lemezen dolgozó rőthajú frontember természetesen el is kezdte a kezeléseket, melyekkel büszkén jelenti, nagyon jól áll, így minden bizonnyal semmi akadálya nem lesz annak, hogy jövőre egy nagyot zakatoljanak majd Magyarországon is a Five Finger Death Punch és a Bad Wolves társaságában. Sőt, Mustaine azt is elárulta, mely zenésztársak jókívánságainak örült a legjobban!

"Nagyon sok (jókívánság) olyan emberektől jött, akiket ismerek, de nem hittem volna, hogy valóban törődnek is velem. A legfontosabb számomra, hogy kaptam egy SMS-t a régi testvéremtől, James Hetfieldtől és ez engem nagyon-nagyon boldoggá tett. Bárki bármit mond és bármi is történik közöttünk, én szeretem Jamest és tudom, hogy James is szeret engem és törődik velem. Mindez akkor mutatkozik meg leginkább, amikor itt van az igazság pillanata és elmondom a világnak, hogy egy életveszélyes kórral harcolok. Ki jön és áll mellém? James!

De kaptam SMS-t Ozzytól és egyet Paul Stanleytől is. Nagyon jó volt Ozzytól kapni, Paultól nem is számítottam volna rá! Elmondhatatlan érzés volt, mert annak idején, amikor az első Kiss megjelent, még csak egy kölyök voltam és imádtam őket!"

fiveartwork.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1515326920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum