RockStation

Már majdnem kész van az új Eyehategod-korong!

2019. november 28. - theshattered

0eyehategood2019_26_eredmeny.jpgNem kevés dolog történt az Eyehategod háza táján a legutóbbi album, a 2014-es, a zenekar nevét viselő album óta. Az énekes, Mike IX Williams 2016-ban új májat kapott, tavaly Brian Patton megemelte a kalapját és távozott, Jimmy Bowernek is volt valami egészségügyi gondja, ráadásul Aaron Hillt is megkéselték Mexikóban nem sokkal a magyar koncert előtt... De ennek ellenére mégis törtet a csapat, már szinte kész a nagylemez, ami jó eséllyel jövőre ki is jön majd!

Mike IX Williams: "Már felvettük. Már csak az énekek kellenek. Nagyon sokat turnéztunk. Már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna csinálniom, de egyszerűen szétestek a dolgok... Aztán már mentünk is a turnéra... Megpróbálom minél hamarabb letudni. Aztán jön néhány hónap szünet, utána Indoznézia, Vietnám, Thaiföld, Dél-Korea. De igen, ha mindez megvan, kicsit pihenni fogok és aztán irány a stúdió... Tudom is, hogy hol fogom felvenni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1115328622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum