Conan | Un | Sixes @ Dürer Kert, 2019.11.07.

Szép harcok, nyomorult trogloditák

2019. november 30. - ronnietoad

conanpresspic2017.jpg

“Barlanglakó harci doom” –  így nevezi magát a Conan. Ezt megtudtam, megértettem, megjegyeztem, aztán ennek tudatában indultam el a Dürerbe csütörtök este. 

Tovább

Összefogott a West Ham United és az Iron Maiden

iron-maiden-x-west-ham-football-shorts.jpgKözös ruhakollekcióval jelentkezett az Iron Maiden és az angol focicsapat, a West Ham United. A Steve Harris kedvenc focicsapatának színeit és persze a 'Maiden logóját viselő szettet (illetve darabjait) a zenekar és a focicsapat weblapján is be lehet szerezni, mi egy galériában mutatjuk be, milyen is lett a végeredmény (elég menő).

Tovább

Így nyomta 1987-ben Maynard és zenekara a Közszolgálatiban'

tool-maynard-james-keenan-old-band-c-a-d-public-access-tv-performance-screenshot.jpgIgaz, most a Tool, az A Perfect Circle és a Puscifer élén tolja, de Maynard apánknak is el kellett kezdenie valahol. 1987-ben éppenséggel egy C.A.D., azaz Children of the Anachronistic Dynasty nevű csapat élén tolta, akikkel még a TV-ben is felléptek. Erről egy majd' huszonöt perces felvétel elérhető lett nem is olyan régen.

Tovább

Közösen támad Budapestre a Decapitated és a Beyond Creation!

dc2018.jpgEgy jó masszív éjszaka lesz a március 25, annak legalábbis mindenképp, aki aznap a Dürer Kertbe látogat. A Faces Of Death címre keresztelt turné révén ugyanis nem kisebb arcok nyomják majd szét a ház falát, mint a Decapitated és a Beyond Creation, akiknek az Ingested, a Lorna Shore és a Viscera melegítik majd be a közönséget. Finom lesz?

Tovább

Megjelent az Iron Maiden Antológia első száma

132 the number of the pages

im_ant.png

Végre megjelent az ős Maiden történetét bemutató, teljes mértékben Polgár Péter által készített magazin első száma, mely az Iron Maiden Antológia címet kapta! A mű a kezdeti éveket (1975-79) öleli fel soha nem látott fényképekkel és elfeledett történetekkel. Részletes infók ex-tagokról, rengeteg korabeli újságcikk és masszív  NWOBHM retrospekció 132 oldalon igazi fanatikusoknak! 

Tovább

Delain, Arkona @ Barba Negra, 2019.11.24.

Királyság

_mg_5369.JPG

Abban a pillanatban, ahogy kabátjainkat a ruhatáros hölgyek gondjaira bíztuk, bazi nagy vihar kerekedé, mondom, milyen pechünk van, de hamar rájöttem, hogy fedett helyen vagyunk, és ez csakis az Arkona introja lehet. Bevallom, kicsit tartottam ettől az előadástól. Nem vagyok egy kifejezett folk metal fan, amikor pedig életemben egyszer és először hallottam őket a már nem tudom kinek előzenekaraként, arról nem sok emlékem volt. (Mielőtt valaki félreértené: ebben csupán az eközben eltelt hosszú idő a ludas.)

Tovább

Két új dalt adott ki a Black Veil Brides megvan az új basszer is

blackveilbrides2019.jpgRendesen odapakolt a rajongóknak a Black Veil Brides. Egyrészt kiderült, ki lett a nemrégiben távozott basszer, Ashley Purdy utódja, másrészt két friss tétel is járt a bejelentés mellé. Az immár a Lonny Eagletonnal felvett tételek (őt az énekes, Andy Biersack szólócsapatából ismerhetnek a fanok) lentebb találhatók. A Black Veil Brides rajongói jobb, ha hozzászoknak ehhez a formátumhoz, a The Vengeance és a Saints Of The Blood az első adagja a mostantól sűrűbben megjelenő, általuk duológiáknak nevezett sorozatnak.

Tovább

Vasárnap Budapesten játszik az M.O.D

5133.jpg

Billy Milano kultikus figurája a crossover thrash műfajának. A frontember az előd S.O.D. majd az M.O.D. élén is legendás lemezek sorát alkotta meg. A zenekar bár a közelmúltban megint feloszlott, azóta ismét reaktiválta magát és Busted, Broke and American címmel két éve még lemezzel is jelentkezett. A csapat mostani turnéját ugyan nem egy új lemez szolgáltatja, de azért egy M.O.D. koncert így sem lehet rossz. A legendás arcok előtt három hazai csapat szolgáltatja a talpalávalót a Tisztán A Cél Felé, a Skizo és a Grow Up Fuck it Up személyében. A koncertről további infók ITT.

Tovább

Már majdnem kész van az új Eyehategod-korong!

0eyehategood2019_26_eredmeny.jpgNem kevés dolog történt az Eyehategod háza táján a legutóbbi album, a 2014-es, a zenekar nevét viselő album óta. Az énekes, Mike IX Williams 2016-ban új májat kapott, tavaly Brian Patton megemelte a kalapját és távozott, Jimmy Bowernek is volt valami egészségügyi gondja, ráadásul Aaron Hillt is megkéselték Mexikóban nem sokkal a magyar koncert előtt... De ennek ellenére mégis törtet a csapat, már szinte kész a nagylemez, ami jó eséllyel jövőre ki is jön majd!

Tovább
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum