RockStation

Rockmaraton 2020 – deathcore, mangával ötvözött hardcore és old school thrash

2019. december 04. - rockstation

rm2020.jpgLassan összeáll a jövőre jubiláló fesztivál line-upja: a Chelsea Grin, a Rise of The Northstar és a Suicidal Angels mellett újabb 11 hazai névvel bővült.

unnamed_4.jpg

A mormon központból, Salt Lake City-ből érkező Chelsea Grin a technikás és matekos amcsi deathcore egyik zászlóshajója, júliusban a Szalki-szigetre is a tőlük megszokott szájbaverős szettel érkeznek, mint a pengével kiigazított mosoly. Az idei koncertjüket sajnos az utolsó pillanatban lemondani kényszerültek, így mondhatni kötelező a hardcore-t a mangával keverő franciák visszatérése – jövő júliusban a Rise Of The Northstar érkezik, reméljük addig nagyon vigyáznak magukra. Idén nyáron jelentkezett új lemezzel a Suicidal Angels csapata – a görög thrasherek hozzák a hagyománytisztelő old school vonalat, aki ezt szereti, biztosan nem fog bennük csalódni!

unnamed_1_1.jpg

Ezúttal sem maradhat ki a hazai tizenegyes a névsorból:  Christian Epidemic, Dystopia , FamineHill, Hétköznapi Csalódások, Isatha, Magma Rise, Lochnesz, Phrenesis, Sniffyction, The Wedding At The Slaughterhouse, Wall of Sleep.

unnamed_2_1.jpg

2020. július 6-11. között változatlanul a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak – bérletek 18.990 Ft-ért válthatóak a születésnapi összejövetelre – jegyvásárlás és további részletek a rockmaraton.hu oldalon.

unnamed_3_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5215337864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum