RockStation

BRÉKING! Budapestre jön az Aerosmith!!!

A helyszín a Puskás Aréna lesz

2019. december 06. - sunthatneversets

aerosmith_2019.jpg

Felfrissülve a rekordokat döntő, lenyűgöző Las Vegas-i Deuces Are Wild fellépéssorozat után, minden idők egyik legnagyobb amerikai rock bandája újra útra kel… Az Aerosmith európai turnéra indul, melynek keretében a vadonatúj budapesti stadionban, a Puskás Arénában lép fel július 24-én. 26 év után ez lesz az első magyar Aerosmith koncert..

Ma a négyszeres GRAMMY® nyertes együttes, az Aerosmith bejelentette 2020-as európai turnéja dátumait, amely június 13-án, szombaton kezdődik, az olaszországi Milánóban, az iDays fesztiválon, majd folytatódik Európán keresztül Svájcban, Belgiumban, Cseh-, Francia-, és Spanyolországban, Portugáliában, Ausztriában, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban, Magyarországon és Dániában, végül 2020. július 27-én Németországban zárul.

Az Aerosmith - Steven Tyler (ének), Joe Perry (gitár), Brad Whitford (gitár), Tom Hamilton (basszusgitár) és Joey Kramer (dob) - az amerikai zenetörténelem élő darabja, világszerte több mint 150 millió albumot adott el, számtalan díj tulajdonosa, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, és nem sok olyan dolog van, amit ez az együttes nem ért még el a megalakulása óta eltelt öt évtizedben.

Végtelen számú elismerést, többek között 4 GRAMMY®-, 8 American Music, 6 Billboard és 12 MTV Video Music díjat vehettek át, valamint a műfaji határokat átlépve, a Run DMC-vel közös remixért, a Walk This Way dalért egy Soul Train díjat is kaptak. Januárban a Recording Academy, jótékonysági erőfeszítéseikért a MusiCares® Év Embere címmel tünteti ki a csapatot. A rengeteg multiplatina státuszt elért lemezük mellett, az Aerosmith a mai napig is generációkat ösztönöz, és még mindig a világ egyik legnépszerűbb együttese!

2020-ban az örökség folytatódik, mivel az Aerosmith megalakulása 50. évfordulóját egy európai turnéval ünnepli. Ez a turné a banda rendkívül sikeres Las Vegas-i fellépéssorozatát követi, amely AEROSMITH: A DEUCES ARE WILD címmel 2019. április 6-án indult, és 2020. június 4-én zárul. A több mint 50 dátumos Park MGM-ben látható show már vezeti a Billboard Boxscore listáját, és a 2. helyen áll a Hot Tours rangsorban.

Az Aerosmith befolyása a rockzenére és a zeneiparra tagadhatatlan. A zenekar számos slágerlista- és albumeladási cím birtokosa, többek között a nevéhez fűződik minden idők második legtöbb slágerlista vezető rock dala, ez az egyetlen rockbanda, amelynek rögtön az amerikai lista élén tudott nyitni egy kislemeze, ez a legtöbb aranylemezzel rendelkező amerikai zenekar, valamint a Van Halennel közösen tartják a legtöbb multi-platina albummal rendelkező amerikai banda címet.

A budapesti koncertre jegyek december 13-án, 11 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A regisztrált Live Nation tagoknak elővásárlási lehetőségük lesz már december 11-én, 11 órától.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7215340724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum