RockStation

Run With The Devil - Itt a Me And That Man új dala!

2019. december 07. - theshattered

meandthatmandec2019_638.jpgKiadta a második nagylemezének első ízelítőjét a Behemoth frontembere, Nergal által vezetett Me And That Man. A norvég Shining vezérével, Jørgen Munkebyvel közösen felvett (vigyázat, szaxofonveszély!) Run With The Devil egy Tarantino-ízű videóval is ki lett egészítve, az album címe és megjelenési ideje még nem ismert. /Fotó: Grzegorz-Gołębiowski/

Nergal: "Remek móka volt az egész! Amikor először elkezdtem a szám képi világán gondolkodni, már tudtam, hogy többet akarok készíteni, mint egy egyszerű zenei videót. Egy zenei filmet akartam, amelyik ott folytatja, ahol a Nightride abbahagyta. Nem kell túlzottan komolyan venni, átvitt értelemben eltemetjük a múltat és hozzuk elő az újat. Nagyszerű módja lett a Me And That Man új inkarnációjának bemutatására... De mi jön ezután? Maradjatok éberek, rengeteg nagyszerű dolog várható tőlünk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1615342038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum