RockStation

Last minute black metal, titkos helyen

2019. december 11. - sunthatneversets

numenorean.jpg

Last minute jelleggel most pénteken a kortárs black metál két zenekara fog ellátogatni hozzánk. A kanadai Numenorean idén jelentette meg második lemezét, az Adore-t, ami a Season of Mist jóvoltából került napvilágra. Az idei év egyik legjobb post black metal anyagát tették le az asztalra, amit élő performanszuk csak még jobban alá fog támasztani. A Numenorean atmoszférikus világát ugyanannyira inspirálta az Emperor muzsikája, mint például a Gojira modernebb megközelítése és ebben rejlik a varázserejük, hogy tökéletes balanszt állítanak fel a kőkemény blastbeatek és a melodikus részek között.

Turnépartnerük pedig nem más lesz, mint a Gaerea Portugáliából, akik a tavalyi év egyik legjobb black metal anyagát szállították le "Unsettling Whispers" c. lemezükkel. Náluk is felfedezhetőek a stíluson kívüli hatások, mint a death, vagy a sludge, amit tökéletesen beleolvasztanak a zenéjükbe. Olykor az Ulcerate, vagy a Gorguts ugorhat be 1-1 résznél, de ugyanabban a számban olyan érzésünk is támadhat, mintha egy progresszív Behemoth jammelne a Deathspell Omegával. Élőben őket is muszáj lesz megnéznetek!

Ez egy MATINÉ BULI lesz! A helyen más esemény kerül megrendezésre 21.00-től, ezért időben kezdünk és végzünk! Ha meg akarsz nézni mindenkit, akkor gyere időben! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8715347658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum