RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.50

2019. december 15. - sunthatneversets

body_count_2019_by_dirk_behlau-5032-2_credit_4.jpg

Mai dalmegosztásunkban prog legendák 20 év után, szupergrupp, experimentális és extreme csoda, na meg Ice-T a házban /Fotó: Dirk Behlau/

PSYCHOTIC WALTZ - Devils And Angels

A korábbi évek turnézása, illetve annak sikere megtette a hatását: új albumot készített a progmetalos Psychotic Waltz. A korong maga február 14-én fog megjelenni The God-Shaped Void címen, melyről első ízelítőként is a Devils And Angels című több, mint frankó dalt adták ki. 


BODY COUNT - Carnivore

Kiadta a jövő év elején megjelenő új albumának címadó tételét a Body Count. A Carnivore címadó dala (a lemez címe már jóval az anyag elkészülte előtt ismert volt) lentebb található meg, kb. egy tonnányi súllyal érdemes előre számolni. 


GONE IS GONE - No One Ever Walked On Water

Kiadta a hét folyamán bepromózott új dalát, a No One Ever Walked On Watert a Gone Is Gone. A Mastodon, Queens Of The Stone Age és At The Drive-In tagokat is magába foglaló kvázi szupergroup friss termése az alábbiakban fülelhető meg. Mi jó szívvel ajánljuk! 


CARCASS - Under The Scalpel Blade

Under The Scalpel Blade címmel egy új dallal jelentkezett a Carcass. A Surgical Steel című visszatérő album óta már hat év telt el, így éppen ideje volt ennek. A csapatban tavaly óta új gitáros játszik Tom Draper (Pounder, ex-Angel Witch Primitai) személyében. Az új dal egyébként a Decibel magazin januári számának flexi-disc mellékleteként jön majd ki, az új lemez szintén jövőre várható. 


TODAY IS THE DAY - No Good To Anyone

Steve Austin zenekara a Today Is The Day új nagylemezzel jelentkezik jövőre, aminek az extreme, experimentális zenék kedvelői nagyon örülnek. A  No Good To Anyone című lemezről most a címadó nehézbombázó álljon itt izelítőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6115351034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum