RockStation

Vikingek, thrasherek és még több thrash! - Itt vannak a jövő évi Fezen első nevei!

2019. december 18. - theshattered

80709603_2644631918916525_7855645113102368768_o.pngÚjabb három név került bele a jövő évi Fezen fellépőinek listájába. A székesfehérvári fesztivál az Anthraxet, az Amon Amarthot és a Death Angelt dobta be a kalapba, a buli július 29 és augusztus 1 között kerül majd megrendezésre.

A 2020-as FEZEN első napján érkezik Székesfehérvárra az Anthrax. A thrash metal nagy négyesének egyik nagyágyújaként nem szorul bemutatásra. A New Yorkból induló zenekar közel tizenegy stúdióalbummal és több mint tíz millió eladott lemezzel a háta mögött érkezik a fesztiválra július 29-én, szerdán.

A nyitónapon érkezik a FEZEN-re a viking metál egyik jelentős csapata, az Amon Amarth. A dallamos death metal zenét az északi mitológiával ötvöző svéd alakulat több mint 30 éve járja a világot, és készít lemezeket. És az Amon Amarth tipikusan olyan "termék", aminek jót tesz a kor: mára igazi fesztiválkedvencekké váltak, Európában és a világ számos pontján találkozhatunk velük a legnagyobb eseményeken. Székesfehérvárra a FEZEN nyitónapjára érkeznek 2020. július 29-én, szerdán.

Az Anthraxhez hasonlóan szintén Amerikából érkezik a Death Angel. A San Fransisco közelében alakult banda 10 év kihagyással 1982 óta koncertezik és készíti az albumokat Mark Osegueda énekes vezetésével. A FEZEN-re lehet, hogy friss Grammy-díjjal a zsebükben érkeznek, hiszen idei albumuk címadó dalát jelölték a 2020 januárjában kiosztásra kerülő rangos zenei díjra, a "legjobb metálteljesítmény" kategóriájában. Persze az igazi elismerés mindig a közönségtől jön, Magyarországon 2020. augusztus 1-én, a FEZEN zárónapján találkozhatunk velük.

A FEZEN fesztivált 2020-ban is Magyarország első amerikaifutball-pályáján és annak környékén rendezik július 29. és augusztus 1. között. Idén is sokszínű fellépőlistát ígérnek a szervezők: pop, elektronikus, rock és metal zenekarok egyaránt érkeznek a négy napban Székesfehérvárra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7115357360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum