RockStation

Mi lesz jövőre a Downnal?

2019. december 21. - KoaX

Down Band(1).jpg

Arról már mindenki olvasott, hogy Kirk Windstein visszatért a Downba. Pihenteti az öreg, szakállas mágus a Crowbart picit, meg a hamarosan megjelenő szóló albuma is parkoló pályán lesz egy darabig. Ez várható volt. Na, DE!

Természetes, hogy a klasszikus felállásba Kirk kell, nélküle sem Pepper, sem pedig Anselmo nem tudná elképzelni a zenekart. Na, de van két nagy kérdésünk! Az első, talán ez az unalmasabb és egyértelműbb: Mi van Jimmyvel? A nyáron az Eyehategoddal hazánkban is megfordult a zenész, majd később kórházba került. Úgy tudni a karját műtötték .... Ha ragaszkodik a már említett három tag az alapfelálláshoz, akkor biztosak lehetünk benne, hogy Jimmy fog dobolni. Mi is úgy gondoljuk, illetve reméljük, hogy addigra rendeződnek a dolgok a fejében. Nélküle nem mehetnének le a 25 éves NOLA koncertjei. Viszont, ami minket jobban izgat, hogy ki fog basszusgitározni.

Ha a klasszik felállást nézzük, akkor mindenki Rex Brownt várja vissza a ritmusszekcióba, ámbár az igazat megvallva, Rexnek semmi köze a Nolához. Ellenben Todd Strangenek alias Sexy T-nek ebben az esetben ott a helye a színpadon. Csak tudni ildomos, hogy a basszusgitárossal mindig van valami probléma. A Crowbarba visszakerülő zenészt pár év után újra eltávolították a zenekarból, mondván, hogy nem igazán úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzelték. Ebből számunkra az jön le, hogy nem feltétlen egyszerű személyiség az úr, így viszont izgalmas lehet vele egy turné. Ellenben mást meg nem igazán tudunk a helyére elképzelni. Az igazat megvallva, Mi Rexnek sem örülnénk. Persze a PanterA rajongó szívünk odalenne, hogy színpadon láthatjuk a legendás basszusgitárost, de a klasszikus Down Nola felállásban nem sok helye van.

Kíváncsian várjuk, hogy mit hozz a következő év! És bízzunk benne, hogy legalább Bécsben el lehet majd kapni a zenekart.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7715359750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coligny 2019.12.21. 12:19:15

Downba, Crowbart, szólóalbuma, parkolópályán, nélküle sem Pepper, Eyehategoddal,
viszont, ami minket jobban izgat, hogy ki fog basszusgitározni. (kijelentő mondat, nem kérdés),
Brownt, Nolához,
Ellenben Todd Strangernek, alias Sexy T-nek,
Crowbarba, visszakerülő,
mi (a magyarban a névmások egy kivételével mind kisbetűsek), Rexnek, odalenne,
el lehet majd kapni.

Így hirtelen ennyi egy pár soros cikkben. Keressetek egy korrektort.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum